Το σπιτάκι μας

 

Ιδέες για δώρα

Για ορισμένους η επιλογή ενός δώρου για τους αγαπημένους του αποτελεί συχνά σύνθετη και ψυχοφθόρα διαδικασία! Η αδυναμία της επιλογής, η έλλειψη φαντασίας ή ακόμη και η έλλειψη διάθεσης για να ασχοληθεί κανείς με την αναζήτηση του "τέλειου" δώρου συχνά οδηγούν σε λανθασμένες και ατυχείς επιλογές! Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που καταλήγουμε σε "βαρετές" και "συνηθισμένες" λύσεις της τελευταίας στιγμής!!!

Σ' αυτή τη στήλη θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε και να μοιραστούμε τις ιδέες μας μαζί σας... και είμαστε σίγουροι ότι πλέον στα δώρα σας θα κάνετε "τη διαφορά"...

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!

Κατασκευή ιστοσελίδας-site

Δώρα αγάπης

Οικονομικές λύσεις

Πρωτότυπες και αλησμόνητες λύσεις...για "μεγάλα" δώρα

Παιδικά Δώρα

Δώρα δίχως τύψεις για το σπίτι και την οικογένειά σας

 


Παιδικά Δώρα

Φτάνουνε τα Χριστούγεννα και εσείς αρχίσατε να ψάχνετε δώρα για τα παιδιά και τα βαφτιστήρια σας; Είπαμε να σας βοηθήσουμε «λιγουλάκι»… Συγκεντρώσαμε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις κάποιων καταστημάτων πώλησης παιχνιδών έτσι ώστε να μην ψάχνετε άσκοπα. Σε κάποια sites υπάρχουν φωτογραφίες και ιδέες δώρων με τις αντίστοιχες τιμές τους για να μην σας βρίσκουν «αδιάβαστους»… Επιλέξτε τα δώρα για τους αγαπημένους σας, διαλέξτε το κατάστημα που σας «βολεύει»… και είστε έτοιμοι!!! Ααα και ξέχασα κάτι σημαντι… σε ορισμένα καταστήματα δεν χρειάζεται καν να μπείτε στον κόπο να μετακινηθείτε!!! Αρκεί μία on-line αγορά και τα δώρα θα καταφθάσουν σπίτι σας σε 1-2 εργάσιμες….

www.toys.gr

www.zaharias.gr/

www.jumbo.gr

www.ascompany.gr

www.lego.com

www.gaitanaki.gr/

www.ouaou.gr

www.e-shop.gr

www.papasotiriou.gr/

www.elc.co.uk/

www.imaginarium.gr/

www.fisher-price.com/gr/

www.telemarketing.gr

www.caelesteshop.gr