Το σπιτάκι μας

 

Ιδέες για δώρα

Για ορισμένους η επιλογή ενός δώρου για τους αγαπημένους του αποτελεί συχνά σύνθετη και ψυχοφθόρα διαδικασία! Η αδυναμία της επιλογής, η έλλειψη φαντασίας ή ακόμη και η έλλειψη διάθεσης για να ασχοληθεί κανείς με την αναζήτηση του "τέλειου" δώρου συχνά οδηγούν σε λανθασμένες και ατυχείς επιλογές! Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που καταλήγουμε σε "βαρετές" και "συνηθισμένες" λύσεις της τελευταίας στιγμής!!!

Σ' αυτή τη στήλη θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε και να μοιραστούμε τις ιδέες μας μαζί σας... και είμαστε σίγουροι ότι πλέον στα δώρα σας θα κάνετε "τη διαφορά"...

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!

Κατασκευή ιστοσελίδας-site

Δώρα αγάπης

Οικονομικές λύσεις

Πρωτότυπες και αλησμόνητες λύσεις...για "μεγάλα" δώρα

Παιδικά Δώρα

Δώρα δίχως τύψεις για το σπίτι και την οικογένειά σας

 


Κατασκευή ιστοσελίδας-site

Μία ιδέα για δώρο που μας "έρχεται" από το εξωτερικό και κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές είναι η κατασκευή "οικογενειακών" ή "φιλικών" sites. Παντρεύονται οι φίλοι σας, έχει επέτειο η ξαδέλφη σας, βαφτίζει ο κολλητός σας, κάνει εγκαίνια στο νέο του μαγαζί ο μπαμπάς σας... προσφέρετε του ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο... ένα ιντερνετικό άλμπουμ φωτογραφιών και αναμνήσεων που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο,,, Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να συλλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να εμφανίζονται στο album, να γράψετε κάποια κειμενάκια που αφορούν στη σχέση σας με τον αποδέκτη του δώρου... και να τα στείλετε μαζί με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο info@tospitakimas.gr... Όλα τα άλλα αφήστε τα πάνω μας... Κάντε τα δώρα σας ιδιαίτερα και κερδίστε τις εντυπώσεις!!!